Cristin-resultat-ID: 1855921
Sist endret: 20. januar 2021, 08:10
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Persistence of a stx-encoding bacteriophage in minced meat investigated by Application of an improved DNA extraction Method and digital droplet PCR.

Bidragsytere:
  • Bjørn Spilsberg
  • Camilla Sekse
  • Anne Margrete Urdahl
  • Live Lingaas Nesse og
  • Gro Skøien Johannessen

Tidsskrift

Frontiers in Microbiology
ISSN 1664-302X
e-ISSN 1664-302X
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2021
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85100510389

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Persistence of a stx-encoding bacteriophage in minced meat investigated by Application of an improved DNA extraction Method and digital droplet PCR.

Bidragsytere

Bjørn Spilsberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Molekylærbiologi ved Veterinærinstituttet

Camilla Sekse

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet

Anne Margrete Urdahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet

Live Lingaas Nesse

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet

Gro Skøien Johannessen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet
1 - 5 av 5