Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1855921
Sist endret:
20. januar 2021, 08:10
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Persistence of a stx-encoding bacteriophage in minced meat investigated by Application of an improved DNA extraction Method and digital droplet PCR.
Bjørn Spilsberg
Camilla Sekse
Anne Margrete Urdahl
Live Lingaas Nesse
og
Gro Skøien Johannessen
Tidsskrift
Tidsskrift
Frontiers in Microbiology
ISSN 1664-302X
e-ISSN 1664-302X
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2021
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.581575
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85100510389
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Persistence of a stx-encoding bacteriophage in minced meat investigated by Application of an improved DNA extraction Method and digital droplet PCR.
Bidragsytere
Bidragsytere
Bjørn Spilsberg
Forfatter
ved Molekylærbiologi ved Veterinærinstituttet
Camilla Sekse
Forfatter
ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet
Anne Margrete Urdahl
Forfatter
ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet
Live Lingaas Nesse
Forfatter
ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet
Gro Skøien Johannessen
Forfatter
ved Mattrygghet og nye helsetrusler ved Veterinærinstituttet
1
-
5
av
5