Cristin-resultat-ID: 1863583
Sist endret: 28. desember 2020, 15:49
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Effects of ultrasound frequency and application time prior to deep-fat frying on quality aspects of fried potato strips

Bidragsytere:
  • Samira Mohammadalinejhad og
  • Jalal Dehghannya

Tidsskrift

Innovative Food Science & Emerging Technologies
ISSN 1466-8564
e-ISSN 1878-5522
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of ultrasound frequency and application time prior to deep-fat frying on quality aspects of fried potato strips

Bidragsytere

Samira Mohammadalinejhad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jalal Dehghannya

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 2 av 2