Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1863583
Sist endret:
28. desember 2020, 15:49
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018
Effects of ultrasound frequency and application time prior to deep-fat frying on quality aspects of fried potato strips
Samira Mohammadalinejhad
og
Jalal Dehghannya
Tidsskrift
Tidsskrift
Innovative Food Science & Emerging Technologies
ISSN 1466-8564
e-ISSN 1878-5522
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of ultrasound frequency and application time prior to deep-fat frying on quality aspects of fried potato strips
Bidragsytere
Bidragsytere
Samira Mohammadalinejhad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jalal Dehghannya
Forfatter
1
-
2
av
2