Cristin-resultat-ID: 1863586
Sist endret: 28. desember 2020, 15:57
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Effect of Combined Frequencies and Applied Time of Ultrasound Pretreatment on Oil Uptake during Frying of Potato Strips

Bidragsytere:
  • Samira Mohammadalinejhad
  • Jalal Dehghannya og
  • Seyed Hossein Jalali

Tidsskrift

Iranian Journal of Biosystems Engineering
ISSN 2008-4803

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of Combined Frequencies and Applied Time of Ultrasound Pretreatment on Oil Uptake during Frying of Potato Strips

Bidragsytere

Samira Mohammadalinejhad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jalal Dehghannya

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Seyed Hossein Jalali

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 3 av 3