Cristin-resultat-ID: 1863589
Sist endret: 28. desember 2020, 16:05
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Influence of combined frequencies and various applied time combinations of ultrasound waves on moisture loss during frying of potato strips

Bidragsytere:
  • Samira Mohammadalinejhad
  • Jalal Dehghannya og
  • Seyed Hossein Jalali

Tidsskrift

Journal of Food Science & Technology
ISSN 2008-8787

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Influence of combined frequencies and various applied time combinations of ultrasound waves on moisture loss during frying of potato strips

Bidragsytere

Samira Mohammadalinejhad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jalal Dehghannya

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Seyed Hossein Jalali

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 3 av 3