Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1863589
Sist endret:
28. desember 2020, 16:05
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Influence of combined frequencies and various applied time combinations of ultrasound waves on moisture loss during frying of potato strips
Samira Mohammadalinejhad
Jalal Dehghannya
og
Seyed Hossein Jalali
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Science & Technology
ISSN 2008-8787
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Open Access
Beskrivelse
Beskrivelse
Persisk
Tittel
Influence of combined frequencies and various applied time combinations of ultrasound waves on moisture loss during frying of potato strips
Bidragsytere
Bidragsytere
Samira Mohammadalinejhad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jalal Dehghannya
Forfatter
Seyed Hossein Jalali
Forfatter
1
-
3
av
3