Cristin-resultat-ID: 1867022
Sist endret: 7. januar 2021, 12:55
Resultat
Poster
2020

Enzymatic hydrolysis of cod heads – effect of freezing and thawing on the quality and composition of protein hydrolysates

Bidragsytere:
  • Guro Møen Tveit
  • Ana Karina Carvajal
  • Rasa Slizyte
  • Fataneh Meldstad
  • Tom Ståle Nordtvedt
  • Jannicke Remme
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: 34th EFFoST Online Conference, 10-12 November 2020
Sted: Online Conference
Dato fra: 10. november 2020
Dato til: 12. november 2020

Arrangør:

Arrangørnavn: EFFoST

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2020

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Enzymatic hydrolysis of cod heads – effect of freezing and thawing on the quality and composition of protein hydrolysates

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Guro Møen Tveit

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Fataneh Meldstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »