Cristin-resultat-ID: 1875378
Sist endret: 11. desember 2021, 15:47
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

From Food Product to Food Experience: How to Use Design Thinking to Service Vulnerable Populations and Improve Their Food Well-Being

Bidragsytere:
  • Nina Veflen og
  • Øydis Ueland

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 261 - 272
ISBN:
  • 978-3-030-54296-2
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Økonomisk-administrative fag
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

From Food Product to Food Experience: How to Use Design Thinking to Service Vulnerable Populations and Improve Their Food Well-Being

Bidragsytere

Nina Jeanette Veflen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nina Veflen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI

Øydis Ueland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Design Thinking for Food Well-being: The Art of Designing Innovative Food Experiences.

Wided, Batat. 2021, Springer Nature. FRANKRIKEVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1