Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1875378
Sist endret:
11. desember 2021, 15:47
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021
From Food Product to Food Experience: How to Use Design Thinking to Service Vulnerable Populations and Improve Their Food Well-Being
Nina Veflen
og
Øydis Ueland
Bok
Bok
Design Thinking for Food Well-being: The Art of Designing Innovative Food Experiences
ISBN:
978-3-030-54296-2
Utgiver
Springer Nature
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 261 - 272
ISBN:
978-3-030-54296-2
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-3-030-54296-2
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2726400
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Økonomisk-administrative fag
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
From Food Product to Food Experience: How to Use Design Thinking to Service Vulnerable Populations and Improve Their Food Well-Being
Bidragsytere
Bidragsytere
Nina Jeanette Veflen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nina Veflen
Forfatter
ved Institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI
Øydis Ueland
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Design Thinking for Food Well-being: The Art of Designing Innovative Food Experiences.
Wided, Batat. 2021, Springer Nature. FRANKRIKE
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1