Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1881686
Sist endret:
28. januar 2021, 19:57
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2020
Benchmarking the implementation of recommended food environment policies in Norway using the Healthy Food Environment Policy Index (Food-EPI)
Liv Elin Torheim
Anne Lene Løvhaug
Sigrun Henjum
Laura Terragni
og
Gun Roos
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 16th World Congress on Public Health
Sted: Roma/Virtual
Dato fra:
12. oktober 2020
Dato til:
16. oktober 2020
Arrangør:
Arrangørnavn: World Federation of Public Health Associations (WFPHA)
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2020
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Benchmarking the implementation of recommended food environment policies in Norway using the Healthy Food Environment Policy Index (Food-EPI)
Bidragsytere
Bidragsytere
Liv Elin Torheim
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Anne Lene Løvhaug
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Sigrun Henjum
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Laura Terragni
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Gun Roos
Forfatter
ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
1
-
5
av
5