Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1891106
Sist endret:
17. februar 2021, 20:44
Resultat
Doktorgradsavhandling
2021
Improving the quality and safety of seafood – The contribution of modified atmosphere (MA) packaging and soluble gas stabilization (SGS) to light processing of seafood
Nanna Louise Abel
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU
Om resultatet
Om resultatet
Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 76
ISBN: 978-82-326-6526-6
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-326-6526-6
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Improving the quality and safety of seafood – The contribution of modified atmosphere (MA) packaging and soluble gas stabilization (SGS) to light processing of seafood
Bidragsytere
Bidragsytere
Nanna Louise Abel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1