Cristin-resultat-ID: 1891106
Sist endret: 17. februar 2021, 20:44
Resultat
Doktorgradsavhandling
2021

Improving the quality and safety of seafood – The contribution of modified atmosphere (MA) packaging and soluble gas stabilization (SGS) to light processing of seafood

Bidragsytere:
  • Nanna Louise Abel

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 76
ISBN: 978-82-326-6526-6

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improving the quality and safety of seafood – The contribution of modified atmosphere (MA) packaging and soluble gas stabilization (SGS) to light processing of seafood

Bidragsytere

Nanna Louise Abel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2