Cristin-resultat-ID: 1899161
Sist endret: 26. mars 2021, 01:01
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

From Grandmother’s Kitchen to Festivals and Professional Chef: The Standardization and Ritualization of Arab Food in Argentina

Bidragsytere:
  • Lorenzo Cañás Bottos og
  • Tanja Plasil

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 151 - 172
ISBN:
  • 978-1-5310-1895-5

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Sosialantropologi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

From Grandmother’s Kitchen to Festivals and Professional Chef: The Standardization and Ritualization of Arab Food in Argentina

Bidragsytere

Lorenzo Canás Bottos

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lorenzo Cañás Bottos
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sosialantropologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Tanja Plasil

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for tverrfaglige kulturstudier ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Objectification and Standardization On the Limits and Effects of Ritually Fixing and Measuring Life.

Larsen, Tord; Blim, Michael; Porter, Theodore M.; Ram, Kalpana; Rapport, Nigel. 2021, Carolina Academic Press. CUNY, ANU, UNIVSTANDR, NTNU, UoCLA(Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1