Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1899161
Sist endret:
26. mars 2021, 01:01
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021
From Grandmother’s Kitchen to Festivals and Professional Chef: The Standardization and Ritualization of Arab Food in Argentina
Lorenzo Cañás Bottos
og
Tanja Plasil
Bok
Bok
Objectification and Standardization On the Limits and Effects of Ritually Fixing and Measuring Life
ISBN:
978-1-5310-1895-5
Utgiver
Carolina Academic Press
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 151 - 172
ISBN:
978-1-5310-1895-5
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-1-5310-1895-5
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Sosialantropologi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
From Grandmother’s Kitchen to Festivals and Professional Chef: The Standardization and Ritualization of Arab Food in Argentina
Bidragsytere
Bidragsytere
Lorenzo Canás Bottos
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lorenzo Cañás Bottos
Forfatter
ved Institutt for sosialantropologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Tanja Plasil
Forfatter
ved Institutt for tverrfaglige kulturstudier ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Objectification and Standardization On the Limits and Effects of Ritually Fixing and Measuring Life.
Larsen, Tord; Blim, Michael; Porter, Theodore M.; Ram, Kalpana; Rapport, Nigel. 2021, Carolina Academic Press. CUNY, ANU, UNIVSTANDR, NTNU, UoCLA(
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1