Cristin-resultat-ID: 1903131
Sist endret: 9. april 2021, 09:07
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2021

Lightly Processed Seafood

Bidragsytere:
  • Jørgen Lerfall og
  • Anita Nordeng Jakobsen

Presentasjon

Navn på arrangementet: Interdisciplinary Education and reasearch Platform in Cold-Chain of Fish: From Norway to Japan
Sted: Online Seminar
Dato fra: 9. april 2021
Dato til: 9. april 2021

Arrangør:

Arrangørnavn: SINTEF and NTNU on the behalf of the IntER-Cold project

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lightly Processed Seafood

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2