Cristin-resultat-ID: 1905061
Sist endret: 19. april 2021 12:45
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet

Bidragsytere:
  • Antje Gonera
  • Erik Svanes
  • Annechen Bahr Bugge
  • Malin Myrseth Hatlebakk
  • Katja-Maria Prexl og
  • Øydis Ueland

Tidsskrift

Sustainability
ISSN 2071-1050
e-ISSN 2071-1050
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 13
Artikkelnummer: 4477
Open Access

Klassifisering

Emneord

Personas • Sustainable diet • Innovation adoption • Consumer segments • Plant based food

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet

Bidragsytere

Antje Gonera

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Erik Svanes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
Aktiv cristin-person

Annechen Bahr Bugge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet

Malin Myrseth Hatlebakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved OsloMet - storbyuniversitetet

Katja-Maria Prexl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »