Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1905830
Sist endret:
13. juni 2022, 12:56
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil
Astrid Nilsson
Elin Merete Wetterhus
Tone-Kari K Østbye
John-Erik Haugen
og
Gjermund Vogt
Tidsskrift
Tidsskrift
ACS Food Science & Technology
ISSN 2692-1944
e-ISSN 2692-1944
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 1
Hefte: 4
Sider: 529 - 537
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.0c00148
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2740458
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85127115500
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
AV • PV • Tocopherols • Omega-3 fettsyrer • Lipid oxidation products
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil
Bidragsytere
Bidragsytere
Astrid Nilsson
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Elin Merete Wetterhus
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Tone-kari K Østbye
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Tone-Kari K Østbye
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
John-Erik Haugen
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Gjermund Vogt
Forfatter
ved Eurofins Gruppen
1
-
5
av
5