Cristin-resultat-ID: 1905830
Sist endret: 13. juni 2022, 12:56
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil

Bidragsytere:
  • Astrid Nilsson
  • Elin Merete Wetterhus
  • Tone-Kari K Østbye
  • John-Erik Haugen og
  • Gjermund Vogt

Tidsskrift

ACS Food Science & Technology
ISSN 2692-1944
e-ISSN 2692-1944
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 1
Hefte: 4
Sider: 529 - 537
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85127115500

Klassifisering

Emneord

AV • PV • Tocopherols • Omega-3 fettsyrer • Lipid oxidation products

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil

Bidragsytere

Astrid Nilsson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Elin Merete Wetterhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Tone-kari K Østbye

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Tone-Kari K Østbye
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

John-Erik Haugen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Gjermund Vogt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Eurofins Gruppen
1 - 5 av 5