Cristin-resultat-ID: 1917927
Sist endret: 23. juni 2021, 13:02
Resultat
Mastergradsoppgave
2021

Mycoflora of artisanal cave cheese

Bidragsytere:
  • Agnete J. Lindstad

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2021

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mycoflora of artisanal cave cheese

Bidragsytere

Agnete J. Lindstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Kari Helgetun Langfoss

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Cathrine Finne Kure

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Undervisning ISM ved UiT Norges arktiske universitet

Lisbeth Mehli

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4