Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1919646
Sist endret:
8. november 2021, 10:54
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Combined 0.2 T static magnetic field and 20 kHz, 2 V/cm square wave electric field do not affect supercooling and freezing time of saline solution and meat samples
Sisay Mebre Abie
Daniel Münch
Bjørg Egelandsdal
Frøydis Bjerke
Ivar Wergeland
og
Ørjan Grøttem Martinsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 311
Artikkelnummer: 110710
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2021.110710
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2984173
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85109097024
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Combined 0.2 T static magnetic field and 20 kHz, 2 V/cm square wave electric field do not affect supercooling and freezing time of saline solution and meat samples
Bidragsytere
Bidragsytere
Sisay Mebre Abie
Forfatter
ved Fysisk institutt ved Universitetet i Oslo
Daniel Münch
Forfatter
ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Animalia
Bjørg Egelandsdal
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Frøydis Bjerke
Forfatter
ved Animalia
Ivar Wergeland
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »