Cristin-resultat-ID: 1919646
Sist endret: 8. november 2021, 10:54
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Combined 0.2 T static magnetic field and 20 kHz, 2 V/cm square wave electric field do not affect supercooling and freezing time of saline solution and meat samples

Bidragsytere:
  • Sisay Mebre Abie
  • Daniel Münch
  • Bjørg Egelandsdal
  • Frøydis Bjerke
  • Ivar Wergeland og
  • Ørjan Grøttem Martinsen

Tidsskrift

Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 311
Artikkelnummer: 110710
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85109097024

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Combined 0.2 T static magnetic field and 20 kHz, 2 V/cm square wave electric field do not affect supercooling and freezing time of saline solution and meat samples

Bidragsytere

Sisay Mebre Abie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fysisk institutt ved Universitetet i Oslo

Daniel Münch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Animalia

Bjørg Egelandsdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Frøydis Bjerke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Animalia

Ivar Wergeland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »