Cristin-resultat-ID: 1921743
Sist endret: 16. juli 2021, 11:42
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Disintegration stability of extruded fish feed affects gastric functions in Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere:
  • André Sture Bogevik
  • Tor Andreas Samuelsen
  • Tone Aspevik
  • Odd Helge Romarheim
  • Turid Synnøve Aas
  • Tharmini Kalananthan
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 543
Artikkelnummer: 737006
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85107693638

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Disintegration stability of extruded fish feed affects gastric functions in Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere

André Sture Bogevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Tor Andreas Samuelsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Tone Aspevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Odd Helge Romarheim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Turid Synnøve Aas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »