Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1921743
Sist endret:
16. juli 2021, 11:42
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Disintegration stability of extruded fish feed affects gastric functions in Atlantic salmon (Salmo salar)
André Sture Bogevik
Tor Andreas Samuelsen
Tone Aspevik
Odd Helge Romarheim
Turid Synnøve Aas
Tharmini Kalananthan
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 543
Artikkelnummer: 737006
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2021.737006
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2764805
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85107693638
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Disintegration stability of extruded fish feed affects gastric functions in Atlantic salmon (Salmo salar)
Bidragsytere
Bidragsytere
André Sture Bogevik
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Tor Andreas Samuelsen
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Tone Aspevik
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Odd Helge Romarheim
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Turid Synnøve Aas
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »