Cristin-resultat-ID: 1922243
Sist endret: 13. juni 2023, 12:50
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat

Bidragsytere:
  • Anastasia s. Hole
  • Ida Rud
  • Stefan Sahlstrøm
  • Lada Ivanova
  • Gunnar Sundstøl Eriksen og
  • Hege Divon

Tidsskrift

World Mycotoxin Journal
ISSN 1875-0710
e-ISSN 1875-0796
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 15
Hefte: 1
Sider: 45 - 56
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85159888477

Klassifisering

Emneord

Deoxynivalenol 3 glucoside • Processing • 3 acetyl deoxynivalenol • Mykotoksiner • Havre

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat

Bidragsytere

Anastasia S. Hole

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anastasia s. Hole
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Ida Rud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Stefan Sahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Lada Ivanova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi ved Veterinærinstituttet

Gunnar Sundstøl Eriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »