Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1922243
Sist endret:
13. juni 2023, 12:50
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
Anastasia s. Hole
Ida Rud
Stefan Sahlstrøm
Lada Ivanova
Gunnar Sundstøl Eriksen
og
Hege Divon
Tidsskrift
Tidsskrift
World Mycotoxin Journal
ISSN 1875-0710
e-ISSN 1875-0796
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 15
Hefte: 1
Sider: 45 - 56
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3920/WMJ2020.2661
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2764840
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85159888477
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
Deoxynivalenol 3 glucoside • Processing • 3 acetyl deoxynivalenol • Mykotoksiner • Havre
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
Bidragsytere
Bidragsytere
Anastasia S. Hole
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anastasia s. Hole
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Ida Rud
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Stefan Sahlstrøm
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Lada Ivanova
Forfatter
ved Kjemi ved Veterinærinstituttet
Gunnar Sundstøl Eriksen
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »