Cristin-resultat-ID: 1929031
Sist endret: 20. oktober 2021, 15:00
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

The impact of emulsion droplet size on in vitro lipolysis rate and in vivo plasma uptake kinetics of triglycerides and vitamin D3 in rats

Bidragsytere:
  • Morten Johnsen Dille
  • Tuna Baydin
  • Kåre Andre Kristiansen og
  • Kurt Ingar Draget

Tidsskrift

Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 12
Hefte: 7
Sider: 3219 - 3232

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85104146062

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The impact of emulsion droplet size on in vitro lipolysis rate and in vivo plasma uptake kinetics of triglycerides and vitamin D3 in rats

Bidragsytere

Morten Johnsen Dille

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Tuna Baydin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kåre Andre Kristiansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4