Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1929031
Sist endret:
20. oktober 2021, 15:00
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
The impact of emulsion droplet size on in vitro lipolysis rate and in vivo plasma uptake kinetics of triglycerides and vitamin D3 in rats
Morten Johnsen Dille
Tuna Baydin
Kåre Andre Kristiansen
og
Kurt Ingar Draget
Tidsskrift
Tidsskrift
Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 12
Hefte: 7
Sider: 3219 - 3232
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1039/d0fo03386c
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85104146062
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The impact of emulsion droplet size on in vitro lipolysis rate and in vivo plasma uptake kinetics of triglycerides and vitamin D3 in rats
Bidragsytere
Bidragsytere
Morten Johnsen Dille
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Tuna Baydin
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kåre Andre Kristiansen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4