Cristin-resultat-ID: 1929733
Sist endret: 30. august 2021, 12:08
Resultat
Intervju
2021

Kan tang og tare bidra til bærekraftig laksefôr?

Bidragsytere:
  • Siri Elise Dybdal og
  • Matthias Koesling

Om resultatet

Intervju
Publiseringsår: 2021
Sted: https://www.nibio.no
Type: Internett
Dato: 27. august 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Kan tang og tare bidra til bærekraftig laksefôr?

Sammendrag

Makroalger har potensiale som proteinkilde i både mat og dyrefôr, men så langt er ressursen lite utnyttet her til lands. Nå har forskere undersøkt ulike fremtidige produksjonsscenarioer, og norsk tang og tare er ikke nødvendigvis mer miljøvennlig enn soya fra Brasil.

Bidragsytere

Siri Elise Dybdal

  • Tilknyttet:
    Journalist
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
Aktiv cristin-person

Matthias Koesling

  • Tilknyttet:
    Intervjuobjekt
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 2 av 2