Cristin-resultat-ID: 1930691
Sist endret: 16. februar 2022, 16:05
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

RRI and Value Chain Collaboration for Innovations Reducing Food Waste

Bidragsytere:
  • Ellen-Marie Forsberg
  • Nhat Strøm-Andersen
  • Markus Michaelsen Bugge
  • Andreas Brekke og
  • Kjersti Prestrud

Bok

Proceedings on the 2021 ISPIM innovation conference : Innovating our common future
ISBN:
  • 9789523354678

Utgiver

ISPIM Lappeenranta University of Technology Press
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 17
ISBN:
  • 9789523354678
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

RRI and Value Chain Collaboration for Innovations Reducing Food Waste

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Ellen-Marie Forsberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Nhat Strøm-Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for teknologi, innovasjon og kultur ved Universitetet i Oslo
Aktiv cristin-person

Markus Bugge

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Markus Michaelsen Bugge
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for teknologi, innovasjon og kultur ved Universitetet i Oslo

Andreas Brekke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Kjersti Prestrud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings on the 2021 ISPIM innovation conference : Innovating our common future.

Bitran, Iain; Conn, Steffen; Huizingh, K.R.E.; Torkkeli, Marko. 2021, ISPIM Lappeenranta University of Technology Press. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1