Cristin-resultat-ID: 1931659
Sist endret: 25. november 2022, 14:07
Resultat
Mastergradsoppgave
2021

Vegetable Emulsions and Norwegian-Grown Pulses as Ingredients in Plant-Based Food Products: Effects on Quality Characteristics of Falafel

Bidragsytere:
  • Solveig Nersten

Utgiver/serie

Utgiver

Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 64

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Vegetable Emulsions and Norwegian-Grown Pulses as Ingredients in Plant-Based Food Products: Effects on Quality Characteristics of Falafel

Bidragsytere

Solveig Nersten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Grethe Iren A. Borge

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe Iren Andersen Borge
  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Ann Katrin Holtekjølen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Trude Wicklund

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4