Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1931659
Sist endret:
25. november 2022, 14:07
Resultat
Mastergradsoppgave
2021
Vegetable Emulsions and Norwegian-Grown Pulses as Ingredients in Plant-Based Food Products: Effects on Quality Characteristics of Falafel
Solveig Nersten
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 64
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Vegetable Emulsions and Norwegian-Grown Pulses as Ingredients in Plant-Based Food Products: Effects on Quality Characteristics of Falafel
Bidragsytere
Bidragsytere
Solveig Nersten
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Grethe Iren A. Borge
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe Iren Andersen Borge
Veileder
ved Mat og helse ved NOFIMA
Ann Katrin Holtekjølen
Veileder
ved Mat og helse ved NOFIMA
Trude Wicklund
Veileder
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
4
av
4