Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1938891
Sist endret:
29. september 2021, 08:46
Resultat
Mastergradsoppgave
2021
Effects of functional ingredients from non- saccharomyces yeast in diets for Atlantic salmon (Salmo salar), from two genetic backgrounds, on growth performance and nutrient utilization
Reidun Lund
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Universitetet for miljø- og biovitenskap
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 57
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of functional ingredients from non- saccharomyces yeast in diets for Atlantic salmon (Salmo salar), from two genetic backgrounds, on growth performance and nutrient utilization
Bidragsytere
Bidragsytere
Reidun Lund
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Jon Øvrum Hansen
Veileder
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Margareth Øverland
Veileder
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
3
av
3