Cristin-resultat-ID: 1938891
Sist endret: 29. september 2021, 08:46
Resultat
Mastergradsoppgave
2021

Effects of functional ingredients from non- saccharomyces yeast in diets for Atlantic salmon (Salmo salar), from two genetic backgrounds, on growth performance and nutrient utilization

Bidragsytere:
  • Reidun Lund

Utgiver/serie

Utgiver

Universitetet for miljø- og biovitenskap
NVI-nivå 0

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 57

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of functional ingredients from non- saccharomyces yeast in diets for Atlantic salmon (Salmo salar), from two genetic backgrounds, on growth performance and nutrient utilization

Bidragsytere

Reidun Lund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Jon Øvrum Hansen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Margareth Øverland

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 3 av 3