Cristin-resultat-ID: 1939228
Sist endret: 27. september 2021, 15:48
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2021

Microbial influence on the skin mucosa of yolk sac fry of Atlantic salmon

Bidragsytere:
  • Catherine Taylor Nordgård
  • Sol Gomez de la Torre Canny
  • Marit Sletmoen
  • Karen Dunker og
  • Ingrid Bakke

Presentasjon

Navn på arrangementet: The third international fish - microbiota workshop
Sted: Digital konferanse
Dato fra: 22. september 2021
Dato til: 24. september 2021

Arrangør:

Arrangørnavn: Chinese Academy of Agricultural Sciences

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microbial influence on the skin mucosa of yolk sac fry of Atlantic salmon

Bidragsytere

Catherine Taylor Nordgård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Sol Gomez de la Torre Canny

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Marit Sletmoen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Karen Dunker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5