Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1939228
Sist endret:
27. september 2021, 15:48
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2021
Microbial influence on the skin mucosa of yolk sac fry of Atlantic salmon
Catherine Taylor Nordgård
Sol Gomez de la Torre Canny
Marit Sletmoen
Karen Dunker
og
Ingrid Bakke
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The third international fish - microbiota workshop
Sted: Digital konferanse
Dato fra:
22. september 2021
Dato til:
24. september 2021
Arrangør:
Arrangørnavn: Chinese Academy of Agricultural Sciences
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2021
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microbial influence on the skin mucosa of yolk sac fry of Atlantic salmon
Bidragsytere
Bidragsytere
Catherine Taylor Nordgård
Forfatter
ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Sol Gomez de la Torre Canny
Forfatter
Marit Sletmoen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Karen Dunker
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Bakke
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5