Cristin-resultat-ID: 1940067
Sist endret: 28. september 2021, 17:43
Resultat
Faglig foredrag
2021

Half year Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU

Bidragsytere:
  • Tove Gulbrandsen Devold og
  • Tora Asledottir

Presentasjon

Navn på arrangementet: the 2nd web-based meeting about research activities within the Nordic-Baltic NKJ-network
Sted: On-line
Dato fra: 8. februar 2021
Dato til: 8. februar 2021

Arrangør:

Arrangørnavn: NKJ-network Diversification of the Nordic protein sources

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Half year Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU

Bidragsytere

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tora Asledottir

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 2 av 2