Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1940067
Sist endret:
28. september 2021, 17:43
Resultat
Faglig foredrag
2021
Half year Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU
Tove Gulbrandsen Devold
og
Tora Asledottir
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: the 2nd web-based meeting about research activities within the Nordic-Baltic NKJ-network
Sted: On-line
Dato fra:
8. februar 2021
Dato til:
8. februar 2021
Arrangør:
Arrangørnavn: NKJ-network Diversification of the Nordic protein sources
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2021
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Half year Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU
Bidragsytere
Bidragsytere
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Tora Asledottir
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
2
av
2