Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1940469
Sist endret:
29. september 2021, 11:45
Resultat
Mastergradsoppgave
2020
Effekt av prosessering på in vitro proteinfordøyelighet av åkerbønner (Vicia faba L.)
Marte Wallin Gulbrandsen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 112
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Effekt av prosessering på in vitro proteinfordøyelighet av åkerbønner (Vicia faba L.)
Bidragsytere
Bidragsytere
Marte Wallin Gulbrandsen
Forfatter
Tora Asledottir
Veileder
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Tove Gulbrandsen Devold
Veileder
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Anne Kjersti Uhlen
Veileder
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Svein Halvor Knutsen
Veileder
ved Mat og helse ved NOFIMA
1
-
5
av
5