Cristin-resultat-ID: 1940469
Sist endret: 29. september 2021, 11:45
Resultat
Mastergradsoppgave
2020

Effekt av prosessering på in vitro proteinfordøyelighet av åkerbønner (Vicia faba L.)

Bidragsytere:
  • Marte Wallin Gulbrandsen

Utgiver/serie

Utgiver

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 112

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effekt av prosessering på in vitro proteinfordøyelighet av åkerbønner (Vicia faba L.)

Bidragsytere

Marte Wallin Gulbrandsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Tora Asledottir

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Anne Kjersti Uhlen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Svein Halvor Knutsen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 5 av 5