Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1969638
Sist endret:
16. desember 2021, 21:35
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021
“Hommage ou rébellion?” – Le rôle du modèle culinaire français dans la culture de l’alimentation norvégienne
Virginie Amilien
Sigurd Bergflødt
og
Atle Wehn Hegnes
Bok
Bok
Le modèle alimentaire français
ISBN:
9782869067905
Utgiver
Presses universitaires François-Rabelais (PUFR)
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 199 - 230
ISBN:
9782869067905
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9782869067905
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Kulturvitenskap
- Fagområde: Humaniora
Beskrivelse
Beskrivelse
Fransk
Tittel
“Hommage ou rébellion?” – Le rôle du modèle culinaire français dans la culture de l’alimentation norvégienne
Bidragsytere
Bidragsytere
Virginie Amilien
Forfatter
ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
Sigurd Bergflødt
Forfatter
ved Institutt for barnehagelærerutdanning ved OsloMet - storbyuniversitetet
Atle Wehn Hegnes
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1
-
3
av
3
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Le modèle alimentaire français.
Laurioux, Bruno; Stengel, Kilien. 2021, Presses universitaires François-Rabelais (PUFR). UFRDT
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1