Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1971142
Sist endret:
21. desember 2021, 15:37
Resultat
Rapport
2021
Online Food Shoppers: An exploration of the relationship between frequency of use and sustainable household food practices. Summary Report
McCarthy Mary
O'Neill Claire
O'Reilly Seamus
og
Frode Alfnes
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Cork University Business School
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 15
Revidert utgave
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Økonomisk-administrative fag
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Online Food Shoppers: An exploration of the relationship between frequency of use and sustainable household food practices. Summary Report
Bidragsytere
Bidragsytere
McCarthy Mary
Forfatter
ved University College Cork
O'Neill Claire
Forfatter
ved University College Cork
O'Reilly Seamus
Forfatter
ved University College Cork
Frode Alfnes
Forfatter
ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
1
-
4
av
4