Cristin-resultat-ID: 1971142
Sist endret: 21. desember 2021, 15:37
Resultat
Rapport
2021

Online Food Shoppers: An exploration of the relationship between frequency of use and sustainable household food practices. Summary Report

Bidragsytere:
  • McCarthy Mary
  • O'Neill Claire
  • O'Reilly Seamus og
  • Frode Alfnes

Utgiver/serie

Utgiver

Cork University Business School

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 15
Revidert utgave

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Økonomisk-administrative fag
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Online Food Shoppers: An exploration of the relationship between frequency of use and sustainable household food practices. Summary Report

Bidragsytere

McCarthy Mary

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University College Cork

O'Neill Claire

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University College Cork

O'Reilly Seamus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University College Cork
Aktiv cristin-person

Frode Alfnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
1 - 4 av 4