Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1974134
Sist endret:
4. januar 2022, 10:41
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021
Exploring shared value creation in circular food systems: the case of a Norwegian food bank
Heidi Carin Dreyer
Luitzen De Boer
Marte Lønvik Bjørnsund
og
Anna Pauline Heggli
Bok
Bok
Research Handbook of Innovation for a Circular Economy
ISBN:
978 1 80037 308 2
Utgiver
Edward Elgar Publishing
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 110 - 121
ISBN:
978 1 80037 308 2
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978 1 80037 308 2
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Økonomisk-administrative fag
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Exploring shared value creation in circular food systems: the case of a Norwegian food bank
Bidragsytere
Bidragsytere
Heidi Carin Dreyer
Forfatter
ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Luitzen de Boer
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Luitzen De Boer
Forfatter
ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Marte Lønvik Bjørnsund
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Anna Pauline Heggli
Forfatter
ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Research Handbook of Innovation for a Circular Economy.
Jakobsen, Siri; Lauvås, Thomas Andre; Quatraro, Francesco; Rasmussen, Einar; Steinmo, Marianne Terese. 2021, Edward Elgar Publishing. NORD, UdSdT
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1