Cristin-resultat-ID: 1974134
Sist endret: 4. januar 2022, 10:41
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

Exploring shared value creation in circular food systems: the case of a Norwegian food bank

Bidragsytere:
  • Heidi Carin Dreyer
  • Luitzen De Boer
  • Marte Lønvik Bjørnsund og
  • Anna Pauline Heggli

Bok

Research Handbook of Innovation for a Circular Economy
ISBN:
  • 978 1 80037 308 2

Utgiver

Edward Elgar Publishing
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 110 - 121
ISBN:
  • 978 1 80037 308 2

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Økonomisk-administrative fag
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Exploring shared value creation in circular food systems: the case of a Norwegian food bank

Bidragsytere

Heidi Carin Dreyer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Luitzen de Boer

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Luitzen De Boer
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Marte Lønvik Bjørnsund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner

Anna Pauline Heggli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Research Handbook of Innovation for a Circular Economy.

Jakobsen, Siri; Lauvås, Thomas Andre; Quatraro, Francesco; Rasmussen, Einar; Steinmo, Marianne Terese. 2021, Edward Elgar Publishing. NORD, UdSdTVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1