Cristin-resultat-ID: 1981079
Sist endret: 24. januar 2022, 10:11
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

FIT4FOOD2030: Future-proofing Europe’s Food Systems with Tools for Transformation and a Sustainable Food Systems Network

Bidragsytere:
  • Cathrine Baungaard
  • Kristiaan P. W. Kok
  • Alanya Boer
  • Chrissie Brierley
  • Marjoleine van der Meji
  • Mads Dahl Gjefsen
  • mfl.

Tidsskrift

Nutrition Bulletin
ISSN 1471-9827
e-ISSN 1467-3010
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 46
Hefte: 2
Sider: 172 - 184

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85108327748

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

FIT4FOOD2030: Future-proofing Europe’s Food Systems with Tools for Transformation and a Sustainable Food Systems Network

Bidragsytere

Cathrine Baungaard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved European Food Information Council

Kristiaan P. W. Kok

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vrije Universiteit Amsterdam

Alanya Boer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vrije Universiteit Amsterdam

Chrissie Brierley

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Marjoleine van der Meji

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vrije Universiteit Amsterdam
1 - 5 av 11 | Neste | Siste »