Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1981079
Sist endret:
24. januar 2022, 10:11
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
FIT4FOOD2030: Future-proofing Europe’s Food Systems with Tools for Transformation and a Sustainable Food Systems Network
Cathrine Baungaard
Kristiaan P. W. Kok
Alanya Boer
Chrissie Brierley
Marjoleine van der Meji
Mads Dahl Gjefsen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Nutrition Bulletin
ISSN 1471-9827
e-ISSN 1467-3010
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 46
Hefte: 2
Sider: 172 - 184
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/nbu.12502
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85108327748
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
FIT4FOOD2030: Future-proofing Europe’s Food Systems with Tools for Transformation and a Sustainable Food Systems Network
Bidragsytere
Bidragsytere
Cathrine Baungaard
Forfatter
ved European Food Information Council
Kristiaan P. W. Kok
Forfatter
ved Vrije Universiteit Amsterdam
Alanya Boer
Forfatter
ved Vrije Universiteit Amsterdam
Chrissie Brierley
Forfatter
Marjoleine van der Meji
Forfatter
ved Vrije Universiteit Amsterdam
1
-
5
av
11
|
Neste
|
Siste »