Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1999527
Sist endret:
10. februar 2022, 12:55
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Does sous-vide cooking preserve the chemical and volatile composition of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed Hermetia illucens larvae meal?
Y. Husein
Leonardo Bruni
Giulia Secci
Cosimo Taiti
Ikram Belghit
Erik Jan Robert Lock
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Insects as Food and Feed
ISSN 2352-4588
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 7
Hefte: 1
Sider: 69 - 77
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3920/JIFF2020.0002
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85100039880
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Does sous-vide cooking preserve the chemical and volatile composition of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed Hermetia illucens larvae meal?
Bidragsytere
Bidragsytere
Y. Husein
Forfatter
ved Università degli Studi di Firenze
Leonardo Bruni
Forfatter
ved Università degli Studi di Firenze
Giulia Secci
Forfatter
ved Università degli Studi di Firenze
Cosimo Taiti
Forfatter
ved Università degli Studi di Firenze
Ikram Belghit
Forfatter
ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »