Cristin-resultat-ID: 1999527
Sist endret: 10. februar 2022, 12:55
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Does sous-vide cooking preserve the chemical and volatile composition of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed Hermetia illucens larvae meal?

Bidragsytere:
  • Y. Husein
  • Leonardo Bruni
  • Giulia Secci
  • Cosimo Taiti
  • Ikram Belghit
  • Erik Jan Robert Lock
  • mfl.

Tidsskrift

Journal of Insects as Food and Feed
ISSN 2352-4588
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 7
Hefte: 1
Sider: 69 - 77

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85100039880

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Does sous-vide cooking preserve the chemical and volatile composition of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed Hermetia illucens larvae meal?

Bidragsytere

Y. Husein

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Università degli Studi di Firenze

Leonardo Bruni

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Università degli Studi di Firenze

Giulia Secci

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Università degli Studi di Firenze

Cosimo Taiti

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Università degli Studi di Firenze

Ikram Belghit

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »