Cristin-resultat-ID: 2002942
Sist endret: 15. mars 2022, 13:32
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2021

Bedre kontroll av bakterier

Bidragsytere:
  • Even Heir og
  • Askild Lorentz Holck

Tidsskrift

Næringsnytte
ISSN 1893-6652

Om resultatet

Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2021
Volum: 11
Sider: 32 - 32

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Bedre kontroll av bakterier

Sammendrag

Nye teknologier som kan anvendes direkte på maten kan gi økt kontroll med problembakterier og dermed sikre trygg og holdbar mat.

Tittel

Tools for increased bacterial control

Sammendrag

New technologies that can be applied directly to food can provide increased control regarding problematic bacteria and thus ensure that food is safe and keeps well.

Bidragsytere

Even Heir

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Askild Lorentz Holck

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1 - 2 av 2