Cristin-resultat-ID: 2018629
Sist endret: 22. november 2022, 09:17
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022

Mechanistic insights into consumption of the food additive xanthan gum by the human gut microbiota

Bidragsytere:
  • Matthew P Ostrowski
  • Sabina Leanti La Rosa
  • Benoit Josef Kunath
  • Andrew Robertson
  • Gabriella V. Pereira
  • Live Heldal Hagen
  • mfl.

Tidsskrift

Nature Microbiology
ISSN 2058-5276
e-ISSN 2058-5276
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Volum: 7
Sider: 556 - 569
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85127468597

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mechanistic insights into consumption of the food additive xanthan gum by the human gut microbiota

Bidragsytere

Matthew P Ostrowski

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Michigan

Sabina Leanti La Rosa

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Benoit Josef Kunath

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Andrew Robertson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Michigan

Gabriella V. Pereira

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Michigan
1 - 5 av 26 | Neste | Siste »