Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2018629
Sist endret:
22. november 2022, 09:17
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022
Mechanistic insights into consumption of the food additive xanthan gum by the human gut microbiota
Matthew P Ostrowski
Sabina Leanti La Rosa
Benoit Josef Kunath
Andrew Robertson
Gabriella V. Pereira
Live Heldal Hagen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Nature Microbiology
ISSN 2058-5276
e-ISSN 2058-5276
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Volum: 7
Sider: 556 - 569
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1038/s41564-022-01093-0
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3003739
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85127468597
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Mechanistic insights into consumption of the food additive xanthan gum by the human gut microbiota
Bidragsytere
Bidragsytere
Matthew P Ostrowski
Forfatter
ved University of Michigan
Sabina Leanti La Rosa
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Benoit Josef Kunath
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Andrew Robertson
Forfatter
ved University of Michigan
Gabriella V. Pereira
Forfatter
ved University of Michigan
1
-
5
av
26
|
Neste
|
Siste »