Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2022732
Sist endret:
2. januar 2023, 15:43
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2022
Efficacy of Gamma Irradiation in Improving the Microbial and Physical Quality Properties of Dried Chillies (Capsicum annuum L.): A Review
Naleene Balakrishnan
Salma Mohamad Yusop
Irman Abdul Rahman
Eqbal Mohammed Abdu Dauqan
og
Aminah Abdullah
Tidsskrift
Tidsskrift
Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2022
Volum: 11
Hefte: 91
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/foods11010091
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10852/98531
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85122255968
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Efficacy of Gamma Irradiation in Improving the Microbial and Physical Quality Properties of Dried Chillies (Capsicum annuum L.): A Review
Bidragsytere
Bidragsytere
Naleene Balakrishnan
Forfatter
ved Universiti Kebangsaan Malaysia
Salma Mohamad Yusop
Forfatter
ved Universiti Kebangsaan Malaysia
Irman Abdul Rahman
Forfatter
ved Universiti Kebangsaan Malaysia
Eqbal Mohammed Abdu Dauqan
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Aminah Abdullah
Forfatter
ved Universiti Kebangsaan Malaysia
1
-
5
av
5