Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2024728
Sist endret:
21. oktober 2022, 14:19
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022
Local non-food yeast protein in pig production–environmental impacts and land use efficiency
Hanne Møller
Stine Samsonstuen
Margareth Øverland
Ingunn Saur Modahl
og
Hanne Fjerdingby Olsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Livestock Science
ISSN 1871-1413
e-ISSN 1878-0490
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Trykket: 2022
Volum: 260
Artikkelnummer: 104925
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104925
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3029779
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85130285213
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Matematikk og naturvitenskap
Emneord
Biodiversitet • Lifecycle assessment • Arealbruksandel • Gjær
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Local non-food yeast protein in pig production–environmental impacts and land use efficiency
Bidragsytere
Bidragsytere
Hanne Møller
Forfatter
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
Stine Samsonstuen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Margareth Øverland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Ingunn Saur Modahl
Forfatter
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
Hanne Fjerdingby Olsen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
5