Cristin-resultat-ID: 2033833
Sist endret: 21. juni 2022, 13:08
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2022

Materialvalg, emballasje og matsvinn - Når skapes matsvinn?

Bidragsytere:
  • Marit Kvalvåg Pettersen
  • Valerie Lengard Almli
  • Simon Saxegaard
  • Magnhild Seim Grøvlen
  • Mads Erling Pedersen og
  • Mari Øvrum Gaarder

Presentasjon

Navn på arrangementet: Næringsmiddeldagene
Sted: Tønsberg
Dato fra: 2. juni 2022
Dato til: 3. juni 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: Teknologisk Matforum

Om resultatet

Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Materialvalg, emballasje og matsvinn - Når skapes matsvinn?

Bidragsytere

Marit Kvalvåg Pettersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Valerie Lengard Almli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Simon Saxegaard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Magnhild Seim Grøvlen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Mads Erling Pedersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »