Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2033833
Sist endret:
21. juni 2022, 13:08
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2022
Materialvalg, emballasje og matsvinn - Når skapes matsvinn?
Marit Kvalvåg Pettersen
Valerie Lengard Almli
Simon Saxegaard
Magnhild Seim Grøvlen
Mads Erling Pedersen
og
Mari Øvrum Gaarder
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Næringsmiddeldagene
Sted: Tønsberg
Dato fra:
2. juni 2022
Dato til:
3. juni 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: Teknologisk Matforum
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Materialvalg, emballasje og matsvinn - Når skapes matsvinn?
Bidragsytere
Bidragsytere
Marit Kvalvåg Pettersen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Valerie Lengard Almli
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Simon Saxegaard
Forfatter
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
Magnhild Seim Grøvlen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Mads Erling Pedersen
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »