Cristin-resultat-ID: 2035490
Sist endret: 25. november 2022, 15:13
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022

Production of food-grade microcarriers based on by-products from the food industry to facilitate the expansion of bovine skeletal muscle satellite cells for cultured meat production

Bidragsytere:
  • R. Christel Andreassen
  • Sissel Beate Rønning
  • Nina Therese Solberg
  • Krister Gjestvang Grønlien
  • Kenneth Aase Kristoffersen
  • Vibeke Høst
  • mfl.

Tidsskrift

Biomaterials
ISSN 0142-9612
e-ISSN 1878-5905
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Volum: 286
Artikkelnummer: 121602
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85131463040

Klassifisering

Emneord

Stem cell expansion • By products • Bovine skeletal muscle satellite cells MuSCs • Porous food grade microcarriers MCs • Cultured meat

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Production of food-grade microcarriers based on by-products from the food industry to facilitate the expansion of bovine skeletal muscle satellite cells for cultured meat production

Bidragsytere

R. Christel Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Sissel Beate Rønning

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Nina Solberg

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nina Therese Solberg
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Krister Gjestvang Grønlien

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for galenisk farmasi og samfunns ved Universitetet i Oslo

Kenneth Aase Kristoffersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »