Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2041332
Sist endret:
9. august 2022, 10:24
Resultat
Doktorgradsavhandling
2022
Tailoring microalgal biomass for food applications: fermented beverage as a case study
Giorgia Carnovale
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian University of Life Sciences
Om resultatet
Om resultatet
Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 129
ISBN: 978-82-575-1894-3
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-575-1894-3
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Tailoring microalgal biomass for food applications: fermented beverage as a case study
Bidragsytere
Bidragsytere
Giorgia Carnovale
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1