Cristin-resultat-ID: 2041786
Sist endret: 9. august 2022, 11:28
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022

Improving dough rheology using partially purified algae biomass

Bidragsytere:
  • Muhammad Waqas Qasi
  • I. Sousa
  • M.C. Nunes og
  • A. Raymundo

Bok

Book of Abstracts of the 15th Annual European Rheology Conference (AERC 2022)
ISBN:
  • 000-0-000000-00-0

Utgiver

The 15th Annual European Rheology Conference (AERC 2022)

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
ISBN:
  • 000-0-000000-00-0

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Kjemi og materialteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improving dough rheology using partially purified algae biomass

Bidragsytere

Muhammad Waqas

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Muhammad Waqas Qasi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

I. Sousa

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade de Lisboa

M.C. Nunes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade de Lisboa

A. Raymundo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade de Lisboa
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Book of Abstracts of the 15th Annual European Rheology Conference (AERC 2022).

AERC, 2022. 2022, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1