Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2041786
Sist endret:
9. august 2022, 11:28
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022
Improving dough rheology using partially purified algae biomass
Muhammad Waqas Qasi
I. Sousa
M.C. Nunes
og
A. Raymundo
Bok
Bok
Book of Abstracts of the 15th Annual European Rheology Conference (AERC 2022)
ISBN:
000-0-000000-00-0
Utgiver
The 15th Annual European Rheology Conference (AERC 2022)
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
ISBN:
000-0-000000-00-0
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 000-0-000000-00-0
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Kjemi og materialteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Improving dough rheology using partially purified algae biomass
Bidragsytere
Bidragsytere
Muhammad Waqas
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Muhammad Waqas Qasi
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
I. Sousa
Forfatter
ved Universidade de Lisboa
M.C. Nunes
Forfatter
ved Universidade de Lisboa
A. Raymundo
Forfatter
ved Universidade de Lisboa
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Book of Abstracts of the 15th Annual European Rheology Conference (AERC 2022).
AERC, 2022. 2022,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1