Cristin-resultat-ID: 2041799
Sist endret: 9. august 2022, 11:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022

Improving dough rheology using partially purified algae biomass

Bidragsytere:
  • Muhammad Waqas Qasi
  • I. Sousa
  • M.C. Nunes og
  • A. Raymundo

Presentasjon

Navn på arrangementet: VIII Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2022)
Sted: Sevilla
Dato fra: 26. april 2022
Dato til: 28. april 2022

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improving dough rheology using partially purified algae biomass

Bidragsytere

Muhammad Waqas

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Muhammad Waqas Qasi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

I. Sousa

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade de Lisboa

M.C. Nunes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade de Lisboa

A. Raymundo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade de Lisboa
1 - 4 av 4