Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2041799
Sist endret:
9. august 2022, 11:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022
Improving dough rheology using partially purified algae biomass
Muhammad Waqas Qasi
I. Sousa
M.C. Nunes
og
A. Raymundo
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: VIII Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2022)
Sted: Sevilla
Dato fra:
26. april 2022
Dato til:
28. april 2022
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Improving dough rheology using partially purified algae biomass
Bidragsytere
Bidragsytere
Muhammad Waqas
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Muhammad Waqas Qasi
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
I. Sousa
Forfatter
ved Universidade de Lisboa
M.C. Nunes
Forfatter
ved Universidade de Lisboa
A. Raymundo
Forfatter
ved Universidade de Lisboa
1
-
4
av
4