Cristin-resultat-ID: 2042180
Sist endret: 15. august 2022, 08:41
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022

Tailoring Microalgal biomass for food applications: fermented beverage as a case study

Bidragsytere:
  • Giorgia Carnovale

Presentasjon

Navn på arrangementet: PhD Defence
Sted: NMBU University, Ås
Dato fra: 3. juni 2022
Dato til: 3. juni 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: NMBU University

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Tailoring Microalgal biomass for food applications: fermented beverage as a case study

Bidragsytere

Giorgia Carnovale

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for miljø og naturressurser ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1