Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2042180
Sist endret:
15. august 2022, 08:41
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022
Tailoring Microalgal biomass for food applications: fermented beverage as a case study
Giorgia Carnovale
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: PhD Defence
Sted: NMBU University, Ås
Dato fra:
3. juni 2022
Dato til:
3. juni 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: NMBU University
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Tailoring Microalgal biomass for food applications: fermented beverage as a case study
Bidragsytere
Bidragsytere
Giorgia Carnovale
Forfatter
ved Divisjon for miljø og naturressurser ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1