Cristin-resultat-ID: 2047436
Sist endret: 13. mars 2023, 10:09
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022

Digitalization in production and warehousing in food supply chains

Bidragsytere:
  • Fabio Sgarbossa
  • Anita Romsdal
  • Olumide Emmanuel Oluyisola og
  • Jan Ola Strandhagen

Bok

The digital supply chain
ISBN:
  • 978-0-323-91614-1

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Sider: 273 - 287
ISBN:
  • 978-0-323-91614-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Digitalization in production and warehousing in food supply chains

Bidragsytere

Fabio Sgarbossa

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Romsdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olumide Emmanuel Oluyisola

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jan Ola Strandhagen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

The digital supply chain.

MacCarthy, Brian; Ivanov, Dmitry. 2022, Elsevier. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1