Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2047436
Sist endret:
13. mars 2023, 10:09
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022
Digitalization in production and warehousing in food supply chains
Fabio Sgarbossa
Anita Romsdal
Olumide Emmanuel Oluyisola
og
Jan Ola Strandhagen
Bok
Bok
The digital supply chain
ISBN:
978-0-323-91614-1
Utgiver
Elsevier
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Sider: 273 - 287
ISBN:
978-0-323-91614-1
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/B978-0-323-91614-1.00016-2
ORIA
Søk i ORIA med 978-0-323-91614-1
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Digitalization in production and warehousing in food supply chains
Bidragsytere
Bidragsytere
Fabio Sgarbossa
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Romsdal
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olumide Emmanuel Oluyisola
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jan Ola Strandhagen
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
The digital supply chain.
MacCarthy, Brian; Ivanov, Dmitry. 2022, Elsevier.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1