Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2047660
Sist endret:
30. november 2022, 09:07
Resultat
Poster
2022
The early gut and skin microbiota of Atlantic salmon yolk sac fry originating from two different source communities
Alexander Willi Fiedler
Sol Gomez de la Torre Canny
Martha Kristine Rindarøy Drågen
Eirik Degre Lorentsen
Ingrid Bakke
og
Olav Vadstein
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: ISME18 Konferanse
Sted: Lausanne
Dato fra:
14. august 2022
Dato til:
19. august 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: ISME
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The early gut and skin microbiota of Atlantic salmon yolk sac fry originating from two different source communities
Bidragsytere
Bidragsytere
Alexander Willi Fiedler
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Sol Gomez de la Torre Canny
Forfatter
Martha Kristine Rindarøy Drågen
Forfatter
Eirik Degré Lorentsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Eirik Degre Lorentsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Bakke
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »