Cristin-resultat-ID: 2047660
Sist endret: 30. november 2022, 09:07
Resultat
Poster
2022

The early gut and skin microbiota of Atlantic salmon yolk sac fry originating from two different source communities

Bidragsytere:
  • Alexander Willi Fiedler
  • Sol Gomez de la Torre Canny
  • Martha Kristine Rindarøy Drågen
  • Eirik Degre Lorentsen
  • Ingrid Bakke og
  • Olav Vadstein

Presentasjon

Navn på arrangementet: ISME18 Konferanse
Sted: Lausanne
Dato fra: 14. august 2022
Dato til: 19. august 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: ISME

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The early gut and skin microbiota of Atlantic salmon yolk sac fry originating from two different source communities

Bidragsytere

Alexander Willi Fiedler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Sol Gomez de la Torre Canny

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Martha Kristine Rindarøy Drågen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Eirik Degré Lorentsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Eirik Degre Lorentsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »