Cristin-resultat-ID: 2049347
Sist endret: 7. september 2022, 09:52
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

The impact of lemon juice on the marination of anchovy (Engraulis encrasicolus): Chemical, microbiological and sensory changes

Bidragsytere:
  • Vida Šimat
  • A Mićunović
  • Tamara Bogdanović
  • I LISTEŠ
  • I Generalić Mekinić
  • Imen Hamed
  • mfl.

Tidsskrift

Italian journal of food sciences
ISSN 1120-1770
e-ISSN 2239-5687
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The impact of lemon juice on the marination of anchovy (Engraulis encrasicolus): Chemical, microbiological and sensory changes

Bidragsytere

Vida Šimat

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveučilište u Splitu

A Mićunović

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveučilište u Splitu

Tamara Bogdanović

  • Tilknyttet:
    Forfatter

I LISTEŠ

  • Tilknyttet:
    Forfatter

I Generalić Mekinić

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »