Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2049347
Sist endret:
7. september 2022, 09:52
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
The impact of lemon juice on the marination of anchovy (Engraulis encrasicolus): Chemical, microbiological and sensory changes
Vida Šimat
A Mićunović
Tamara Bogdanović
I LISTEŠ
I Generalić Mekinić
Imen Hamed
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Italian journal of food sciences
ISSN 1120-1770
e-ISSN 2239-5687
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Open Access
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The impact of lemon juice on the marination of anchovy (Engraulis encrasicolus): Chemical, microbiological and sensory changes
Bidragsytere
Bidragsytere
Vida Šimat
Forfatter
ved Sveučilište u Splitu
A Mićunović
Forfatter
ved Sveučilište u Splitu
Tamara Bogdanović
Forfatter
I LISTEŠ
Forfatter
I Generalić Mekinić
Forfatter
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »