Cristin-resultat-ID: 2049363
Sist endret: 7. september 2022, 10:16
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Seasonal Changes in Free Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Sardines, Sardina pilchardus

Bidragsytere:
  • Vida Šimat
  • Imen Hamed
  • S Petričević og
  • Tanja Bogdanović

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Seasonal Changes in Free Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Sardines, Sardina pilchardus

Bidragsytere

Vida Šimat

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveučilište u Splitu

Imen Hamed

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveučilište u Splitu

S Petričević

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveučilište u Splitu

Tamara Bogdanović

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Tanja Bogdanović
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveučilište u Splitu
1 - 4 av 4