Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2049363
Sist endret:
7. september 2022, 10:16
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Seasonal Changes in Free Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Sardines, Sardina pilchardus
Vida Šimat
Imen Hamed
S Petričević
og
Tanja Bogdanović
Tidsskrift
Tidsskrift
Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Open Access
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Seasonal Changes in Free Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Sardines, Sardina pilchardus
Bidragsytere
Bidragsytere
Vida Šimat
Forfatter
ved Sveučilište u Splitu
Imen Hamed
Forfatter
ved Sveučilište u Splitu
S Petričević
Forfatter
ved Sveučilište u Splitu
Tamara Bogdanović
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Tanja Bogdanović
Forfatter
ved Sveučilište u Splitu
1
-
4
av
4