Cristin-resultat-ID: 2051375
Sist endret: 13. september 2022, 16:50
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Stabilization and Optimization of Doogh Powder Using Some Hydrocolloids: Production and Characterization

Bidragsytere:
  • Moslem Bahrami
  • Milad Fathi
  • Ali Nasirpour
  • Mahsa Pakdel og
  • N Ahmadi

Tidsskrift

Journal of Agricultural Science and Technology
ISSN 1680-7073
e-ISSN 2345-3737
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 23
Hefte: 5
Sider: 1043 - 1055

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Stabilization and Optimization of Doogh Powder Using Some Hydrocolloids: Production and Characterization

Bidragsytere

Moslem Bahrami

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Milad Fathi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ali Nasirpour

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Mahsa Pakdel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

N Ahmadi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 5