Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2051677
Sist endret:
17. januar 2023, 15:31
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022
Ethics through technology – individuation of farmed salmon by facial recognition
Matilde Fordelsen Trøite
og
Bjørn Kåre Myskja
Bok
Bok
Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility
ISBN:
978-90-8686-387-7
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Sider: 466 - 471
ISBN:
978-90-8686-387-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-90-8686-387-7
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Filosofi
- Fagområde: Humaniora
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Ethics through technology – individuation of farmed salmon by facial recognition
Bidragsytere
Bidragsytere
Matilde Fordelsen Trøite
Forfatter
ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Kåre Myskja
Forfatter
ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Genome editing - a game-changer in aquaculture: Conditions for social and moral acceptance (CRISPRsalmon)
Bjørn Kåre Myskja + 6 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
14 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility.
Bruce, Donald; Bruce, Ann. 2022, Wageningen Academic Publishers. TUOE, STORBRITAN
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1