Cristin-resultat-ID: 2051677
Sist endret: 17. januar 2023, 15:31
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022

Ethics through technology – individuation of farmed salmon by facial recognition

Bidragsytere:
  • Matilde Fordelsen Trøite og
  • Bjørn Kåre Myskja

Bok

Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility
ISBN:
  • 978-90-8686-387-7

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Sider: 466 - 471
ISBN:
  • 978-90-8686-387-7

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Filosofi
- Fagområde: Humaniora

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Ethics through technology – individuation of farmed salmon by facial recognition

Bidragsytere

Matilde Fordelsen Trøite

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Kåre Myskja

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility.

Bruce, Donald; Bruce, Ann. 2022, Wageningen Academic Publishers. TUOE, STORBRITANVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1