Cristin-resultat-ID: 2053636
Sist endret: 25. november 2022, 12:35
Resultat
Poster
2022

Faux or the next best? Taste, texture, nutrition, and consumer acceptance of veggie burgers vs. the real thing.

Bidragsytere:
  • Solveig Nersten
  • Kristine S. Myhrer
  • Ida Synnøve Bårvåg Grini
  • Mads Erling Pedersen
  • Antje Gonera og
  • Paula Varela

Presentasjon

Navn på arrangementet: EuroSense 2022
Sted: Turku
Dato fra: 13. september 2022
Dato til: 16. september 2022

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Faux or the next best? Taste, texture, nutrition, and consumer acceptance of veggie burgers vs. the real thing.

Bidragsytere

Solveig Nersten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Kristine S. Myhrer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Ida Synnøve Bårvåg Grini

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Mads Erling Pedersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Antje Gonera

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »