Cristin-resultat-ID: 2056119
Sist endret: 24. februar 2023, 14:19
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022

Cooking habits and usage of kitchen hoods in Norwegian homes

Bidragsytere:
  • Adele Helène Ninauve Jutulstad
  • Aileen Yang
  • Peter G. Schild
  • Arnab Chaudhuri og
  • Kari Thunshelle

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 7
ISBN:
  • 978-94-6366-564-3
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Cooking habits and usage of kitchen hoods in Norwegian homes

Bidragsytere

Adele Helène Ninauve Jutulstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bygg- og energiteknikk ved OsloMet - storbyuniversitetet

Aileen Yang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bygninger og installasjoner ved SINTEF AS
Aktiv cristin-person

Peter Geoffrey Schild

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Peter G. Schild
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bygg- og energiteknikk ved OsloMet - storbyuniversitetet
Aktiv cristin-person

Arnab Chaudhuri

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bygg- og energiteknikk ved OsloMet - storbyuniversitetet

Kari Thunshelle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bygninger og installasjoner ved SINTEF AS
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceeding of the The 14th REHVA HVAC World Congress 22nd-25th May, Rotterdam, The Netherlands .

Itard, Laura. 2022, TU Delft OPEN Publishing. TUDVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1