Cristin-resultat-ID: 2058770
Sist endret: 12. desember 2022, 14:01
Resultat
Rapport
2022

Resource utilisation in seafood supply chains: Food loss, food waste and rest raw materials

Bidragsytere:
  • Shraddha Mehta
  • Magnus Stoud Myhre
  • Gudrun Olafsdottir
  • Cristina Maria Iordan og
  • Maitri Thakur

Utgiver/serie

Utgiver

SINTEF Ocean

Om resultatet

Rapport
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 49

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Resource utilisation in seafood supply chains: Food loss, food waste and rest raw materials

Bidragsytere

Shraddha Mehta

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Magnus Stoud Myhre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Gudrun Olafsdottir

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Háskóli Íslands
Aktiv cristin-person

Cristina Maria Iordan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Maitri Thakur

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 5