Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2063750
Sist endret:
21. oktober 2022, 13:43
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022
Microbial management: a key concept for sustainable shrimp culture
Peter DeSchryver
Olav Vadstein
Tom Defoirdt
og
Patrick Sorgeloos
Bok
Bok
The shrimp book II
ISBN:
1789181046
Utgiver
5m Publishing
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Sider: 175 - 205
ISBN:
1789181046
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 1789181046
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microbial management: a key concept for sustainable shrimp culture
Bidragsytere
Bidragsytere
Peter DeSchryver
Forfatter
Olav Vadstein
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Tom Defoirdt
Forfatter
Patrick Sorgeloos
Forfatter
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
The shrimp book II.
Alday-Sanz, Victoria. 2022,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1