Cristin-resultat-ID: 2063750
Sist endret: 21. oktober 2022, 13:43
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022

Microbial management: a key concept for sustainable shrimp culture

Bidragsytere:
  • Peter DeSchryver
  • Olav Vadstein
  • Tom Defoirdt og
  • Patrick Sorgeloos

Bok

The shrimp book II
ISBN:
  • 1789181046

Utgiver

5m Publishing

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Sider: 175 - 205
ISBN:
  • 1789181046

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microbial management: a key concept for sustainable shrimp culture

Bidragsytere

Peter DeSchryver

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Olav Vadstein

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Tom Defoirdt

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Patrick Sorgeloos

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

The shrimp book II.

Alday-Sanz, Victoria. 2022, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1