Cristin-resultat-ID: 2065402
Sist endret: 9. januar 2023, 14:19
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022

Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals

Bidragsytere:
  • Tuna Baydin
  • Stine Wold Arntsen
  • Magnus Nergård Hattrem og
  • Kurt Ingar Draget

Tidsskrift

Applied Food Research
ISSN 2772-5022
e-ISSN 2772-5022
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Volum: 2
Hefte: 2
Artikkelnummer: 100225
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85140002386

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals

Bidragsytere

Tuna Baydin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitux AS

Stine Wold Arntsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Magnus Nergård Hattrem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitux AS

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitux AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4