Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2065402
Sist endret:
9. januar 2023, 14:19
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022
Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals
Tuna Baydin
Stine Wold Arntsen
Magnus Nergård Hattrem
og
Kurt Ingar Draget
Tidsskrift
Tidsskrift
Applied Food Research
ISSN 2772-5022
e-ISSN 2772-5022
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Volum: 2
Hefte: 2
Artikkelnummer: 100225
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.afres.2022.100225
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3047443
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85140002386
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals
Bidragsytere
Bidragsytere
Tuna Baydin
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitux AS
Stine Wold Arntsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Magnus Nergård Hattrem
Forfatter
ved Vitux AS
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Vitux AS
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4